Rådgivning

Det handler om å gjøre de riktige grepene

Living room

Vi hjelper deg å realisere din boligs fulle verdi – i finansiell verdi så vel som i bruksverdi og i form av økt trivsel.

Boligrådgiver Arve Vallestad har lang erfaring med eiendomsutvikling, og det å kunne se det rette potensialet ved bolighus og leiligheter. Gjennom en årrekke har Arve Vallestad utviklet egne leiligheter hvor han har gått inn og endret på planløsning, i tillegg til å totalrenovere boligene. Ved å gjøre de riktige grepene med boligene klarte han å øke verdien på boligene betraktelig. Arve Vallestad har lang erfaring i å ”treffe markedet” og står for mange stilsikre og lønnsomme renoveringer til en akseptabel pris. Viktig er at de tiltakene som gjøres skal lønne seg både på kortere og lengre sikt.

Vi hjelper deg å finne de smarteste løsningene – enten du behøver en bedre planløsning for din bolig, eller om du ønsker å gjøre boligen mer salgbar. Vi hjelper deg også med materialvalg, farger, stil, belysning, m.m. Svært ofte vil vi se muligheter du selv ikke engang har tenkt på, noe som vi ofte får hyggelige tilbakemeldinger på.

På boligjakt ? Trenger du hjelp når du skal kjøpe ny leilighet ? Vi hjelper deg også med det. Ser du eksempelvis etter en treroms, men bare har råd til en toroms – vi hjelper deg å finne en leilighet som med enkle grep kan gjøres om til en treroms. Etter endret planløsning vil verdien på boligen med stor sannsynlighet ha økt langt mer enn beløpet du bruker på selve ombyggingen når du en gang skal selge den videre.

Om du skal selge boligen din og ønsker å oppnå en høyere salgssum, så vil det å endre på planløsningen kunne være med å bidra til dette.

Så hvis du lurer på hva du kan gjøre med din bolig, og er usikker på hvilke muligheter du har, da er Boligkreatøren den du skal kontakte.

Loading