Feng Shui

For økt trivsel og glede

Feng Shui er en måte å strukturere hjemmet ditt på som vil hjelpe deg å få mer energi, mer glede og indre ro.

Hjemmet påvirker deg, og faktum er at ikke alle boliger virker like støttende på oss. For mange er det slik at de ikke helt kan sette fingeren på hva som er galt, men de trives ikke hundre prosent i hjemmet sitt. Feng Shui har mange metoder for å avlese hvor feilen ligger, og rette opp dette.

Med Feng Shui kan vi se hvordan forskjellige områder i huset påvirker de forskjellige områdene i livet ditt. Ved å bruke Feng Shui kan du åpne blokkeringer som holder deg tilbake fra å få en bedre karriere, bedre relasjoner, mer energi, bedre helse, en sunnere kropp og et bedre liv. Med Feng Shui så viser vi deg rett og slett enkle grep for å få en bedre energiflyt.

Feng Shui er veldig logisk. Det er naturens rytmer satt i et system som du tar med deg inn i hjemmet og livet ditt. Når du organiserer hjemmet ditt med Feng Shui opplever du følelsen av at hjemmet ditt har flyt, er pent og funksjonelt samtidig som det er et sted å pleie familie og venner og lade batteriene. Ofte er det bare noen små endringer som skal til for å få et hjem som støtter deg. Du må bare tenke litt annerledes.

Mange tenker at – skal jeg sette i stand huset mitt så koster det masse penger og det har jeg ikke. Men det kan være små justeringer som setter i gang ”flowen” i hjemmet ditt og livet ditt. Feng Shui er en bevisstgjøring av hvordan hjemmet ditt påvirker deg og enkle grep som endrer energien.

Om du er nysgjerrig på hva feng shui kan bidra med for økt trivsel og fremgang, anbefaler vi deg en Feng Shui konsultasjon. Feng Shui konsultasjonen kan være en del av et større renoveringsprosjekt – eller du kan booke konsultasjonen som en frittstående tjeneste. Bla vil vi kunne gi deg konkrete forslag til fargevalg, plassering av møbler med mer. Og hvis du skal selge din bolig tilbyr vi også gode råd mht hvordan du bør ”style” boligen før visning, det være seg riktig valg av farger og plassering av møbler.

Arve Vallestad er utdannet Feng Shui konsulent, og har utdannelse fra Imperial School of Feng Shui Norge, som er en del av en internasjonal skole som utdanner og sertifiserer Feng Shui konsulenter over hele verden. Øverste faglige leder er Grand Master Chan Kun Wah, en av verdens ledende Feng Shui mestere, opprinnelig fra Hong Kong, nå bosatt i Skottland.

”Er det ubalanse i huset blir det ubalanse i livet”

Loading